Trainingen

Content creatie

Na deze training kun jij de juiste content creëren voor de belangrijkste online kanalen. We leren je alles over het schrijven van een rake blog en het maken van goede fotografie. Ook ga je met je smartphone een video opnemen en leer je met een content tool hoe je jouw brand design op elke post toepast. Maar de boodschap is minstens zo belangrijk. Je gaat met de groep in deze training boosten op onderwerpen voor jouw content.

Training prijs: €199,- p.p | Speciale introductieprijs voor 1 mei 2019. Extra personen (max 3) die je meeneemt mogen zich aanmelden voor € 150,- p.p.

Deelnemen?

Kies de data waarop jij kan

Content strategie

Het bedenken en bewaken van een content strategie is een van de leukste, nuttigste en zelfs meest essentiële taken die er zijn. We leren je alles over het kennen en bereiken van mensen via de juiste tools en strategieën. Je weet precies welke stappen je hierna gaat zetten. Stappen die belangrijk zijn om jouw doelgroep te bereiken, te overtuigen en te verbinden met jouw merk. Je maakt een complete online content strategie en content planning in zes stappen. Ook werk je het eerste kwartaal uit in een thema, verhaallijn en bijpassende content vormen. 

Training prijs: €199,- p.p | Extra personen (max 3) die je meeneemt mogen zich aanmelden voor € 150,- p.p.

Deelnemen?

Kies de data waarop jij kan

Sessies

Strategie in de snelkookpan

Er is sprake van een nieuw team, een reorganisatie, een verdieping van je merk, een nieuwe gewenste richting of behoefte aan de strategie voor een of meerdere jaren. Omdat we al druk genoeg zijn met de dagelijkse gang van zaken gunnen we onszelf hier onvoldoende tijd voor. En dit is jammer, omdat een heldere strategie zorgt voor verbinding, focus en daadkracht. 

De mooiste dingen ontstaan vaak onder druk. Zo ook met strategie, geloven wij. Daarom hebben wij deze effectieve sessie ontwikkeld. In een paar uur tijd bouw je samen met je team aan een nieuwe koers. Het fundament is versterkt en vernieuwd. Klaar voor de start. Energie, verbinding, verheldering en actiegerichtheid gegarandeerd. 

Dagdeel: 3,5 uur
All-in prijs: €995,- (max 8 deelnemers)

Interesse?

Denken als Disney

Creativiteit is een skill van de 21e eeuw. Creativiteit brengt innovatie, het zorgt ervoor dat we overlopen van de ideeën. Maar als we te veel ideeën hebben? Wat als we geen structuur hebben, of een kritische blik missen op de haalbaarheid, of doeltreffendheid van een idee? 

Walt Disney is een van de meesters van creativiteit. Dat zien we niet alleen terug in zijn films, maar ook op andere vlakken in zijn ondernemingen. In zijn werkwijze heeft hij meerdere petten op gedurende het creatieproces: De Dromer, De Realist en De Criticus. De sessie Denken als Disney is dé tool voor snelle innovatie. In een energieke sessie bedenkt het team originele ideeën die snel toepasbaar zijn en kunnen ze, met een helder plan van aanpak, meteen aan de slag. 

Dagdeel: 3,5 uur
All-in prijs: €995,- (max 8 deelnemers)

Interesse?