De mensen van THE NEXT BRAND

Als ondernemers begrijpen we de drang om te groeien, te verbeteren, te versterken. We dagen je uit om verder te denken. Vragen door naar de vraag achter de vraag. Kritisch en oprecht, zoals een betrokken partner dat doet. Welke doelen mogen we met elkaar gaan bereiken en hoe zorgen we ervoor dat je organisatie daar ook klaar voor is? THE NEXT BRAND brengt jouw merk verder.

Nika Meerman

Marketingcommunicatie strateeg

“Het begint bij de ontmoeting!”

Met haar doelgerichtheid en betrokkenheid bij de klanten en het team realiseert Nika succesvolle uitrol van strategische plannen. Alleen ga je soms sneller, maar samen kom je veel verder. Ze zorgt voor bewaking van jouw visie en jouw identiteit tussen onze creatieve koppen. Als oprichter en bestuurder van THE NEXT BRAND zet ze haar ondernemerspassie succesvol in.

06-41776864

nika@thenextbrand.nl

Monique Meijer

Art Director

“Mijn richtingsgevoel zegt dat het alle kanten op kan.”

Het idee. Dat is waar het om draait. Een wenkbrauw die omhoog gaat en de mondhoek die neigt tot een volle lach. Het concept dat jouw verhaal vertelt staat er en daar is ze trots op! Dat is waar Monique bij elke klant voor gaat. Hier wordt ze enthousiast van! Als bestuurder van THE NEXT BRAND helpt ze jouw organisatie verder en brengt ze merken visueel tot leven.

06-34204395

monique@thenextbrand.nl

Wim Apeldoorn

Commercieel Strateeg

“Always summer on the inside.”

Wim is een ervaren commerciële marketeer die na enkele jaren in verschillende Brand Manager en Marketing Manager functies te hebben gewerkt, voor zichzelf is begonnen en een eigen kledingmerk is gestart vanaf vier woorden op papier. Denken vanuit een concept en de kracht van een merk is waar Wim zich in onderscheidt.  Een ondernemer die echt toegevoegde waarde kan bieden aan elk bedrijf. Klaar voor The Next Step?

06-28258904

wim@thenextbrand.nl

Marjolijn Desmet

Merkstrateeg

“Buiten je comfortzone schuilt je groei.”

Bij Marjolijn Desmet zat het er al vanaf het begin in: De drang om te ontdekken. Op weg naar de stip op de horizon. Ze dacht al vanaf jongs af aan in kansen en mogelijkheden. Dat doet ze nu nog steeds. Door haar nieuwsgierigheid, lef en ervaring heeft ze een sterk inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. En doorziet ze snel de beste strategie. Als ‘founding mother’ van THE NEXT BRAND zit het creëren van sterke merken en ideeën in haar DNA.

06-33200300

marjolijn@thenextbrand.nl

Hanneke Sizoo

Tekstschrijver, Bladmanager & Eindredacteur.

“Vooruitgang begint bij het stellen van de juiste vraag.”

Hanneke’s kwaliteit is mensen hun verhaal te laten vertellen. Staat het eenmaal op papier, dan krijgt ze steevast te horen: ‘Het klopt! Dit is wie ik ben.’ Haar schrijfstijl is fris en eenvoudig en doet altijd recht aan de verteller en het onderwerp. Ook mooi meegenomen: het proces van idee tot publicatie, dat kun je met een gerust hart aan deze ervaren bladmanager overlaten.

shoot@thenextbrand.nl

Tom van Leeuwen

Websites, Webshops & Apps

“Als het met internet te maken heeft, kan ik het maken.”

Met ruim 15 jaar ervaring als ondernemer heeft Tom de kennis en vaardigheden in huis om klanten op maat te adviseren over hun internetactiviteiten. Hoewel Tom een echte internetnerd is, spreekt hij de taal van de klant en de designer. Zodat de wensen van de klant altijd vervuld worden. Zijn doel is om een zo optimaal mogelijk online rendement te realiseren.

shoot@thenextbrand.nl

Hans Boender

Videomaker

“Als videomaker leef ik mijn passie.”

In één woord zou Hans zichzelf omschrijven als videomaker. Hij houdt zich bezig met camerawerk, video-montage, geluidstechniek, ondernemen en nog veel meer om de productie tot een succes te maken. Dit doet hij niet alleen. Er staan allerlei professionals op verschillende vakgebieden voor hem klaar en samen laten ze de eindmontage voor zichzelf spreken.

shoot@thenextbrand.nl

Ruby Oostdam

Content Designer

“Wacht, ik maak het wel even visueel.”

Niemand verrast ons elke dag zoals Ruby dat kan. Creatief en altijd op zoek naar trends. Ruby kan alles maken voor jouw online content. Interactieve brochures, apps, websites, online magazines, social video’s, vlogs en zelfs games schudt ze zo uit de sweater. Ruby bouwt aan ons eigen THE NEXT BRAND merk en aan de online brandcontent voor onze klanten.

shoot@thenextbrand.nl

Nadine Lamandassa

Animator

“Met animatie komt alles tot leven.”

Nadine denkt in beelden. Met animatie maakt ze jouw boodschap eenvoudig, duidelijk én fun. Nadine is al tien jaar animator voor musea, tv, films en bedrijven. Animatie is grenzeloos en bij elk verhaal kan ze alles creëren. Een super mooi, creatief beroep. Voor THE NEXT BRAND maakt ze bewegende doodles, animated campagnes en natuurlijk de animaties in onze video producties. In onze digital devil room wordt hard gewerkt door Nadine, Hans en Ruby aan jouw media producties!

shoot@thenextbrand.nl

Naomi Verschuure

SEO / Online Teksten

“Online marketing is gewoon oneindig interessant.”

Onze stille kracht. Met haar koptelefoon op en liters water gaat Naomi als een speer. Helemaal in haar ‘flow’ is ze, onze SEO / blog schrijver. Ze onderzoekt de online trends, kent de SEO tools en schrijft in hoog tempo de online teksten. Nieuwsgierig en onderzoekend van aard en altijd bereid om te helpen. Samen met Ruby brengt Naomi THE NEXT BRAND naar the next level. Hoe gaaf is dat!

shoot@thenextbrand.nl

Met wie wij het meest werken

Grote organisaties in verandering

Wij zijn er voor de grote organisaties die al een wezenlijke rol hebben in de markt. Die goed vooruitdenken, testen en bijstellen. Die slagkracht en capaciteit hebben om doelen te behalen en mensen te bewegen. Die externe en interne branding onmisbaar vinden. En die een partner zoeken om samen de ambities en doelen mee te bereiken.

Bewezen MKB'ers die NEXT level willen

Voor de ondernemers die tussen alle bedrijven door een sterk merk bouwen. Die opschalen en met mooie diensten en producten inzetten op de markt van morgen. Die klaar zijn om naar THE NEXT LEVEL te gaan, maar tegen de grenzen van tijd en capaciteit aanlopen. Die hun marketingcommunicatie intern versterken, en betrokken willen blijven bij de uitvoer.

Stoere, ambitieuze start-ups

Voor de verder-kijkers en de anders-durvers, die alles op alles zetten om hun visie te verwezenlijken. En die vastberaden zijn om hun missie mainstream te maken. En een duidelijke groeiambitie voor ogen hebben. Die lef hebben en durven te investeren.

Wil je ook met ons werken?