De mensen van

THE NEXT BRAND

We dagen je uit om verder te denken. Vragen door naar de vraag achter de vraag. Met een helder vertrekpunt zetten we de volgende stap. We onderzoeken, positioneren, creëren en vertellen. THE NEXT BRAND brengt jouw merk verder.

Monique Meijer

Partner & merkstrateeg

“Mijn richtingsgevoel zegt dat het alle kanten op kan.”

Het idee. Dat is waar het om draait. De mondhoek die opkrult tot een lach. Het merkconcept dat jouw verhaal vertelt. Dat is waar Monique bij elke klant voor gaat. Als partner van THE NEXT BRAND helpt ze jouw organisatie verder en brengt ze merken visueel tot leven.

Nika Meerman

Partner & communicatie strateeg

“Het begint bij de ontmoeting!”

Alleen ga je sneller, maar als team kom je veel verder. Nika zorgt voor bewaking van jouw visie en identiteit tussen onze creatieve koppen. Ze is scherp met coffee en copy. Als partner van THE NEXT BRAND laat ze merken groeien en zet ze haar ondernemerspassie succesvol in.

Nadine Lamandassa

Animator

“Met animatie komt alles tot leven.”

Nadine is al tien jaar animator voor musea, tv, films en bedrijven. Animatie is grenzeloos. Voor THE NEXT BRAND maakt ze animated campagnes en animaties in video producties. In onze digital room wordt hard gewerkt aan jouw media producties.

Allard Bosch

Websites, Webshops & Apps

“Als het met online te maken heeft, kan ik het maken.”

Hoewel Tom een echte internetnerd is, spreekt hij de taal van de klant. Wil je iets digitaal ontwikkelen? Dan kan Tom het maken. Met bijna twintig jaar ervaring is geen webshop, app of website te complex. Tom’s passie voor online staat altijd aan. Zijn doel is een zo groot mogelijk online rendement.

Hanneke Sizoo

Tekstschrijver, Bladmanager & Eindredacteur

“Vooruitgang begint bij het stellen van de juiste vraag.”

Hanneke laat mensen hun verhaal vertellen. Staat het eenmaal op papier, dan krijgt ze steevast te horen: ‘Het klopt! Dit is wie ik ben.’ Haar schrijfstijl is fris en eenvoudig. Ook mooi meegenomen: het proces van idee tot publicatie, dat kun je met een gerust hart aan deze ervaren bladmanager overlaten.

Voor wie wij het meest werken

Grote organisaties in verandering

Wij zijn er voor de grote organisaties die al een wezenlijke rol hebben in de markt. Die goed vooruitdenken, testen en bijstellen. Die slagkracht en capaciteit hebben om doelen te behalen en mensen te bewegen. Die externe en interne branding onmisbaar vinden. En die een partner zoeken om samen de ambities en doelen mee te bereiken.

MKB'ers die NEXT level willen

Voor de ondernemers die tussen alle bedrijven door een sterk merk bouwen. Die opschalen en met mooie diensten en producten inzetten op de markt van morgen. Die klaar zijn om naar THE NEXT LEVEL te gaan, maar tegen de grenzen van tijd en capaciteit aanlopen. Die hun marketingcommunicatie intern versterken, en betrokken willen blijven bij de uitvoer.

Stoere, ambitieuze start-ups

Voor de verder-kijkers en de anders-durvers, die alles op alles zetten om hun visie te verwezenlijken. Die vastberaden zijn om hun missie mainstream te maken. En een duidelijke groeiambitie voor ogen hebben. Die lef hebben en durven te investeren. Wij ontwikkelen samen met deze ambitieuze ondernemers een verrassende identiteit die bij ze past. 

Wil je ook met ons werken?