Van Wamel

Perfecte machines, perfect merk

» Opdracht

Van Wamel, een internationale producent van PERFECT maaiers en sorteermachines. Een gedreven organisatie met hoge kwaliteitseisen. Om het merk Van Wamel online en offline toekomstbestendig te versterken vroegen ze ons om hulp. Met multidisciplinaire karakter van ons bureau maakt het verschil. Samen gaan we doorbouwen aan het merk Van Wamel.

» Uitvoering

We hebben gekeken naar wie Van Wamel is en waar ze voor staan. Met de waarden in ons achterhoofd gaan we naar de tekentafel. Er volgt een presentatie van twee verschillende look&feels. Van Wamel kiest zelf welke stijl het beste aansluit bij dit bedrijf met grote historie. Nu de vernieuwde merkidentiteit helder is kunnen we creëren. 

» Resultaat

Door creativiteit te verbinden aan de authentieke waarden volgt een sterke identiteit. Vanuit deze basis blijven we stappen zetten. Zo ontwikkelen we brochures, video’s, banners, social media en een nieuwe website. Als goede partner adviseren we hoe Van Wamel de strategie en marketing naar een next level kan brengen. Een samenwerking om trots op te zijn.

Branding, Brochure, Website, Video, Banners, Advertenties.

Innovatief, heerlijke club mensen om mee te werken, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. O ja, en ook nog eens lekker dichtbij!
Liesbeth

Eigenaar, Annette Mode

meer cases

Wil jij dit ook?