Personal Gym

Blijf bewegen

» Opdracht

Personal Gym, een ambitieuze sportschool. De leden sporten met veel plezier en de trainers doen er alles aan om de doelen behaald. Zelf hebben ze eind 2019 als marketing doel gesteld de merkuitingen naar next level te brengen. Om nog herkenbaarder te zijn en leden te blijven verbinden. Met het social marketing pakket zijn de uitingen professioneel doorontwikkeld.  

» Uitvoering

Met het team kijken we wat de organisatie wil uitstralen. De persoon staat bij deze sportschool centraal. Met fotografie laten we de sporters zien. Ook zetten we video’s in om sporters te energizen en de trainers een gezicht te geven. Deze merkuitingen worden tevens op billboards, banners en in kranten gedeeld. We werken met een content strategie bij alle uitingen op social media. Resultaten worden gemeten en teruggekoppeld. Wel zo doelgericht en duidelijk.


» Resultaat

Passie voor het vak, kwaliteit en continuïteit zorgen ervoor dat we goed aansluiten als marketingpartner. We blijven vernieuwen en kijken wat de meeste respons oplevert. Ook ontwikkelen we acties om nieuwe leden te werven. Elke week gaan er drie sterke merkuitingen de deur uit op alle socials. Meteen herkenbaar als Personal Gym.

 Branding, Merkactivatie, Fotografie, Video, Social

Innovatief, heerlijke club mensen om mee te werken, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. O ja, en ook nog eens lekker dichtbij!

Liesbeth

Eigenaar, Annette Mode

meer cases

Wil jij dit ook?