Groepen.nl

Klaar voor de toekomst.

» Opdracht

Groepen.nl is een platform voor groepsaccommodaties en heeft met ruim 25 jaar bestaan een positie als marktleider opgebouwd. Groepen.nl stelde in 2016 als doel om zichzelf nog sterker op de kaart te zetten om verder door te kunnen groeien. In een tijd van digitalisering en veranderend gedrag van de consument wilden zij hier goed op kunnen aansluiten. Tijd voor vernieuwing van het merk én de organisatie. Zodat zij klaar zijn voor de groepen van de toekomst. Groepen.nl vond in ons de partner om dit traject samen mee aan te gaan.

» Uitvoering

We vinden het heerlijk om zo in een organisatie te mogen duiken en echt tot de kern te komen. Want in die kern schuilt de basis voor stabiliteit en vernieuwing tegelijkertijd. We hebben een complete strategische marketingvisie opgezet voor de periode 2017-2020. Door verschillende sessies en onderzoeken met het team, de accommodatieverhuurders en de consument, aangevuld met grondig research in de branche, konden we de trends en behoeften nauwkeurig in kaart brengen. Met deze marketingvisie werden de doelen van Groepen.nl bepaald om zichzelf als marktleider te blijven onderscheiden. Dit hebben we vervolgens vertaald naar een rebrand, om zo de kernwaarden en merkbelofte nog sterker neer te zetten. 

We hebben het team met verschillende teamsessies, trainingen en interne begeleiding meegenomen in de ontwikkeling van de strategie en het merk, om zo de betrokkenheid en knowhow te vergroten. Een sterk merk groeit van binnenuit, en dat heeft Groepen.nl heel goed begrepen! Ook hebben we diverse sessies georganiseerd voor accommodatiehouders en andere stakeholders om aan te sluiten bij de behoeften, kennis te delen en zo de relaties te versterken. 

» Resultaat

Groepen.nl is een bedrijf dat durft te investeren in de toekomst. Ze begrijpen dat marketing en branding hand in hand gaan en dat de medewerkers de eerste ambassadeurs van een merk zijn. Ze werken elke dag aan een sterker merk en durven te experimenteren. Een prachtig bedrijf waar we op alle vlakken binnen de organisatie waarde hebben mogen toevoegen.

Strategie, Brandbook, Sessies, Trainingen, Interne coaching,
HR begeleiding, Marketing, Design, Fotografie, Video, Advies

meer cases

Wil jij dit ook?