Global Paint

Een nieuw product goed uit de verf.

» Opdracht

Global Paint is een schilderproducten bedrijf voor zowel professional als consument. Een goed voorbeeld van een bedrijf dat wereldwijd groot is geworden door zichzelf te blijven. Met een eigen fabriek en laboratorium ontwikkelen ze in hoog tempo nieuwe producten en merken. Voor hun nieuwste verf Platinum zocht Global Paint een bureau om te helpen bij een goede lancering. Wij gingen deze uitdaging graag aan!

» Uitvoering

Voor dit bedrijf richten we ons op de advisering en de realisatie. Zo zijn ze als betrokken adviseur een sparringpartner voor alle marketing gerelateerde zaken. Rondom het nieuwe product Platinum, maar ook op het gebied van strategie, organisatie en personeel. Voor de nieuwe verf hebben we alle marketinguitingen vormgegeven in design, tekst en fotografie. Zo hebben we samen met Global Paint de verf Platinum op de markt gebracht.

» Resultaat

Vanuit een gezonde kritische houding naar reclamebureaus lag bij ons de uitdaging om te laten zien hoe wij bedrijven helpen groeien. En dat is ons gelukt. Met ijzersterke productbranding en gedrevenheid om succes te behalen. Nu gaan we samen met Global Paint de komende jaren nog meer kansen omzetten naar resultaten. 

Branding, Fotografie, Copywriting, Design, Advies

 

Een mooie mix van jonge mensen met kennis en creativiteit wat er vanaf spat!

Kees Willems

Algemeen directeur, Global Paint

meer cases

Wil jij dit ook?