Bendefit

De gezondste stap in je leven

» Opdracht

Bendefit is een campagne van Maas en Waal in Beweging. Een gedreven maatschappelijke organisatie met partners als GGD, Radboud en lokale overheden. Het hoofddoel is doel Maas en Waal de gezonde regio van Nederland maken. De stichting wil een merk ontwikkelen met een sterke campagne om doelen te realiseren. Om dit te ontwikkelen vroegen ze ons om hulp.

» Uitvoering

We hebben samen met de stichting gekeken naar wat de doelgroepen in beweging zet en wat ze willen uitstralen. Ook doken we in de ambities. Waar wil je naartoe? Als startpunt ontwikkelen we de branding. Met Bendefit als nieuwe merknaam en campagne. Fotografie, posters en banners worden ontwikkeld. Met de sterke identiteit van het merk, volgde een heldere en visuele website. Met krachtige fotografie, die bij de campagne is ontwikkeld.


» Resultaat

Door het tonen van gedrevenheid en de durf om te investeren blijft Maas en Waal in beweging vooruitgang boeken. De resultaten en groei laten zich dan ook zien in de cijfers. Steeds meer mensen doen mee aan alle activiteiten en partners blijven verbonden. Juist door het aanbrengen van focus en een sterke merkidentiteit, blijf je ieder jaar samen stappen zetten. In 2020 volgt ook de uitrol naar bedrijven met een brochure en partner aanbod.

Branding, Campagne, Website, Fotografie

Innovatief, heerlijke club mensen om mee te werken, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. O ja, en ook nog eens lekker dichtbij!
Liesbeth

Eigenaar, Annette Mode

meer cases

Wil jij dit ook?