Bakkerij Vonk

Het juiste recept voor een rebrand.

» Opdracht

Bakkerij Vonk staat in de omgeving van Druten bekend om zijn heerlijke broden en banket. Ze houden van eerlijke en mooie producten en werken hard om kansen te benutten. Hoewel hun producten letterlijk als warme broodjes over de toonbank gaan, was het tijd om de branding te vernieuwen, inclusief verpakkingen en een website met webshop te maken waardoor klanten nog makkelijker hun lievelingsproducten kunnen bestellen. Een opdracht waar wij wel trek in hadden.

» Uitvoering

Samen met de bakkerij hebben we gezocht naar een passende branding. Toen we deze eenmaal hadden, hebben we een overzichtelijke en duidelijke website met webshop gemaakt, zodat de broodjes nu ook digitaal over de toonbank kunnen. We hebben de verpakkingen aangepast aan de nieuwe stijl en we hebben alle productfotografie verzorgd. Zelfs het interieur van de winkel kreeg een nieuwe look. Hiermee was de ‘nieuwe’ bakkerij Vonk een feit!

» Resultaat

We hebben genoten om deze bekende lokale ondernemer in een nieuw jasje te mogen steken. Naast dat wij van alle lekkere dingen regelmatig trek kregen, werden we hongerig om een ijzersterke look&feel neer te zetten. Met een gebruiksvriendelijke website die bijdraagt aan de groei en versteviging van het bedrijf. Het spreekwoord ‘Komt voor de bakker’ hebben we op passende wijze waargemaakt.

Branding, Website, Fotografie, Design, Verpakkingen

meer cases

Wil jij dit ook?