Annette Mode

50 jaar samengevat in 1 magazine.

» Opdracht

Annette mode is een bekende modewinkel in Druten die vrouwen van alle leeftijden kleedt en adviseert op het gebied van mode. Liesbeth Bruisten is eigenaar van dit prachtige bedrijf en wilde voor het 50-jarige jubileum iets speciaals doen. Een eerbetoon aan 50 jaar mode en regionale betrokkenheid, samengevat in een stijlvol magazine. Als liefhebbers van mode én experts in het maken van bladen, wisten we precies wat dit magazine nodig had.

» Uitvoering

Met een goed magazine kom je een stap dichterbij de essentie van een merk. Samen met Liesbeth hebben we een passend concept ontwikkeld en ervoor gezorgd dat het magazine een weerspiegeling is van het bedrijf en de mensen die het zo succesvol maken. We hebben in dit magazine verschillende verhalen over Annette mode, de verschillende generaties klanten, het team en de geschiedenis geschreven. De fotografie en de vormgeving maakten de visie van dit magazine compleet.

» Resultaat

We hebben een luxe en vlot magazine geproduceerd. Een magazine dat fijn leest, met interessante weetjes, de nieuwste modetrends en persoonlijke verhalen die de lezer echt meenemen. Het is een must-read voor de modebewuste vrouw geworden en is door klanten en relaties met veel enthousiasme ontvangen. Nu, jaren later, komen we het magazine nog steeds tegen op leestafels bij diverse bedrijven. Dat maakt ons én Annette mode trots!

Magazine, Fotografie, Design, Copywriting

Innovatief, heerlijke club mensen om mee te werken, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. O ja, en ook nog eens lekker dichtbij!
Liesbeth

Eigenaar, Annette Mode

meer cases

Wil jij dit ook?